menu

Fully Furnished modern apartment

Eerste Helmersstraat 56HS, Amsterdam

6+ months: €5000 per month
3-6 months: €5000 per month
0-3 months: €5500 per month

Deposit : €10000

 

Excluding utilities

Square meters: 144
Furnished: Yes
Bedrooms: 3
Beds: 3
Bathrooms: 2
Toilets: 3
Kitchens: 1
Livingrooms: 1
Minimum stay: 2 months
Maximum stay: 12 months

Property description:

Een ruim, sfeervol en mooi gerenoveerd dubbel benedenhuis met 3 slaapkamers, een tuin van circa 40 m2 en twee ruime balkons op de eerste verdieping op een super locatie in de Helmersbuurt.

INDELING (zie ook plattegronden)
Entree met tochtportaal, hal met inbouwkasten en trap naar de eerste verdieping en een modern separaat toilet. De zeer ruime en lichte woonkamer, met hoge plafonds geeft toegang tot de keuken, tuin en logeerkamer. De moderne en luxe keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis met extra brede oven (90cm) van het topmerk Smeg, afzuigschouw, vaatwasser, messing/goude Quooker en een koelkast met 3 laden vriezer van Samsung. Middels de keuken kom je uit in de logeerkamer die ook uitermate geschikt is als slaap- of werkkamer of wellicht een ruimte voor een au-pair. De ruimte heeft een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Vanuit de woonkamer en de logeerkamer heb je toegang naar de ruime achtertuin van maar liefst 40m2.

Eerste verdieping:
Met de vaste trap naar de eerste verdieping kom je uit op de overloop die toegang geeft naar alle slaapkamers en de badkamer. Zowel aan de voor- als aan achterzijde tref je een ruime en een kleinere slaapkamer. Vanuit de ruime slaapkamer aan achterzijde heb je toegang tot het woningbrede balkon. De tweede royale slaapkamer gelegen aan de voorzijde biedt toegang tot een Frans balkon, met uitzicht op de straat. De tweede kleine slaapkamer is voorzien van bedrading voor high-speed internet en is momenteel in gebruik als kantoor. De badkamer, die in het midden van de etage is gelegen, is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Verder is er nog een kast op de overloop aanwezig met wasmachine aansluiting.

Show full property description

Area description:

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Deze charmante woning is gelegen in een rustige straat in het mooie en gezellige Oudwest. De straat ligt om de hoek van de Eerste Constantijn Huygensstraat en de Bilderdijkstraat. Op steenworp afstand ligt de PC Hooftstraat en de Van Baerlestraat met een diversiteit aan winkels, restaurants, cafés en boetiekjes.

Voor ontspanning is het Vondelpark om de hoek. De Ring A10 is via de Overtoom gemakkelijk te bereiken.

Show full area description

Ask us a question

Plan a viewing

Booking request

Inactive

This property is no longer available

Amenities

Wifi
Smoking
Pets
Parking
Balcony
Garage
Fireplace
Garden
Smoke detector
Television
Airconditioning
Fire extinguisher
Bathtub
Refrigerator
Freezer
Dishwasher
Oven
Microwave
Water cooker
Toaster
Kitchenware
Glasses
Plates
Cutlery
Pans
Kitchen knives
Washing machine
Dryer
Vacuum
Desk
Sofa
Double bed
Dining table
Dining chairs
Tv cabinet
Clothing iron
Sheets
Blankets
Pillows
Wardrobe