menu

Shortstay Apartment Amsterdam

Sausalitolaan 100, Amsterdam

6+ months: €2500 per month
3-6 months: €2500 per month
0-3 months: €3500 per month

Deposit : €5000

 

Price Includes:

Water
Electricity
Gas
Internet

Square meters: 58
Furnished: Yes
Bedrooms: 1
Beds: 1
Bathrooms: 1
Toilets: 1
Kitchens: 1
Livingrooms: 1
Minimum stay: 1 months
Maximum stay: 12 months

Property description:

Direct available!

English Description Below:

De woning Sausalitolaan 100 in Amsterdam is een appartement met bouwjaar 2019. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 58 m2 en zal met meubels worden verhuurd. De woning is modern afgewerkt en van alle woongemakken voorzien. Zo is de lichte en moderne keuken uitgerust met een elektrische kookplaat, vaatwasser en oven. De badkamer beschikt over een mooi badkamer meubel en inloopdouche. tevens is het toilet separaat van de badkamer gesitueerd, wat een fijn voordeel is.

De woning heeft ook een ruim en zonnig balkon en een kleine interne berging. De slaapkamer is van riant voormaat en zal voorzien zijn van een tweepersoonsbed. Kortom: ideaal voor iemand alleen of een koppel.

De woning kan voor een prijs van 2500,- excl. gehuurd worden als u minimaal 3 maanden wil verblijven. Wilt u liever voor de korte termijn huren? Dan is shortstay ook een optie. Voor 1-3 maanden betaalt u dan 3500,- excl per maand.

The house Sausalitolaan 100 in Amsterdam is an apartment built in 2019. This house has a living area of 58 sqm2 and will be rented out with furniture. The house is modernly finished and equipped with all living comforts. The bright and modern kitchen is equipped with an electric hob, dishwasher and oven. The bathroom has a beautiful bathroom furniture and walk-in shower. the toilet is also located separately from the bathroom, which is a nice advantage.

The house also has a spacious and sunny balcony and a small internal storage room. The bedroom is spacious and will be equipped with a double bed. In short: ideal for someone alone or a couple.

The house can be for a price of 2500, - incl. if you want to stay at least 3 months. Would you rather rent for the short term? Then short stay is also an option. For 1-3 months you pay 3500, - incl per month.

Show full property description

Area description:

Amsterdam Noord een plek met veel hotspots. Een creatieve en bruisende wijk met een veel restaurants, bars, winkels, festivals en hotels. En als je in de wijk Aan het IJ woont, woon je overal dichtbij. Met de pont sta je zo in het centrum van Amsterdam. De veerverbindingen over het IJ zijn gratis voor voetgangers, fietsers en brommers. Via De Noord/Zuidlijn kom je snel van Amsterdam Noord, onder het centrum door naar station Zuid.

Reis je toch met de auto? Via het Noorderpark en Buiksloterham rijd je binnen een mum van tijd de ring van Amsterdam op, de A10.

Show full area description

Ask us a question

Plan a viewing

Booking request

Inactive

This property is no longer available

Amenities

Wifi
Smoking
Pets
Parking
Balcony
Garage
Fireplace
Garden
Smoke detector
Television
Airconditioning
Fire extinguisher
Bathtub
Refrigerator
Freezer
Dishwasher
Oven
Microwave
Water cooker
Toaster
Kitchenware
Glasses
Plates
Cutlery
Pans
Kitchen knives
Washing machine
Dryer
Vacuum
Desk
Sofa
Double bed
Dining table
Dining chairs
Tv cabinet
Clothing iron
Sheets
Blankets
Pillows
Wardrobe