menu

Modern apartment with external storage

Bernhard Shawsingel 174, Amsterdam

€1800 per month

Deposit : €3600

 

Excluding utilities

Square meters: 68
Furnished: No
Bedrooms: 2
Beds: 2
Bathrooms: 1
Toilets: 1
Kitchens: 1
Livingrooms: 1
Minimum stay: 12 months
Maximum stay: 24 months

Property description:

Volledig gerenoveerde woning van 68 vierkante meter te huur. De woning is per direct beschikbaar en heeft een moderne uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Er zijn 2 grote slaapkamers aanwezig evenals 2 ruime balkons en 2 externe bergruimtes op de begane grond. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en heeft een prachtige nieuwe keuken en badkamer. Ook wordt er gebruik gemaakt van vloerverwarming. Het complex is voorzien van groene binnentuinen en in overleg zou het appartement met meubels opgeleverd kunnen worden. De huurprijs zonder meubels is 1700,- excl. Met meubels wordt dit bedrag 1950,- excl.

Completely renovated house of 68 square meters for rent. The house is available immediately and has a modern look and is fully equipped. There are 2 large bedrooms as well as 2 spacious balconies and 2 external storage rooms on the ground floor. The apartment is located on the fourth floor and has a beautiful new kitchen and bathroom. Underfloor heating is also used. The complex has green courtyards and the apartment could be delivered with furniture in consultation. The rent without furniture is 1700, - excl. With furniture, this amount is 1950, - excl.

Show full property description

Area description:

Het appartement is gelegen in de wijk Venserpolder, op loopafstand van metrohaltes Venserpolder, Strandvliet en metro/treinstation Duivendrecht. Je bent met de metro binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. Parkeren is mogelijk voor de deur en vanaf daar rijd je binnen enkele minuten naar de snelweg.

Het winkelcentrum Amsterdamse Poort is op fietsafstand gelegen. Ook de Johan Cruijff Arena, AFAS Live, Pathé bioscoop en de winkels aan de boulevard zijn op fietsafstand. Een fijne en centrale locatie, ook voor de groenliefhebber met het Nelson Mandelapark, Bijlmerweide en Gaasperplas op korte afstand.

Show full area description

Ask us a question

Plan a viewing

Booking request

Inactive

This property is no longer available

Amenities

Wifi
Smoking
Pets
Parking
Balcony (2)
Garage
Fireplace
Garden
Smoke detector
Television
Airconditioning
Fire extinguisher
Bathtub
Refrigerator
Freezer
Dishwasher
Oven
Microwave
Water cooker
Toaster
Kitchenware
Glasses
Plates
Cutlery
Pans
Kitchen knives
Washing machine
Dryer
Vacuum
Desk
Sofa
Double bed
Dining table
Dining chairs
Tv cabinet
Clothing iron
Sheets
Blankets
Pillows
Wardrobe